Ben kimim?

Selamlar dostlarım, Ben Erdinç.

Lise yıllarımdan beri yabancı dillere ve kültürlere her
zaman bir ilgi besledim. Bu ilgimin neticesinde Anadolu Üniversitesi Almanca Öğretmenliği programına başladım ve 2019 yılında Erasmus + Programı ile Almanya’da 1 yıl eğitim gördüm. Eğitim sürecim içerisinde ise yabancı dil öğrenmenin mantığına ait kendi çapımda araştırmalarıma başladım. Fakat bu araştırmaları profesyonel alana taşımak ve doğru bilgilere ulaşmak adına Eğitim Programları ve Öğretim alanında yüksek lisansıma başladım. 

Yüksek lisans eğitimim boyunca ise insan psikolojisi, eğitim felsefesi, öğretim yöntem ve teknikleri gibi konularda araştırmalar yaparak insan öğrenmesinin temel mantığı hakkında edindiğim bilgiler ile bu alanda uzmanlığımı aldım. 2019 yılından beri de yabancı dil öğrenmeye dair sorun yaşayan öğrencilerime İngilizce ve Almanca eğitimler vermekteyim.

2023 yılında başladığım yayın hayatıma ise Youtube, Instagram ve www.dilgua.com üzerinden içerikler paylaşarak devam ediyorum.

Yabancı dil alanındaki güncel bilimsel verileri takip ederek, içerik yayınlarıma ve komünitemizle birlikte edindiğimiz tecrübeleri tek bir potada eriterek; faydalı ve kolay anlaşılabilir içerikler sunmayı amaçlıyorum.

Eğitmenlerimiz ile birlikle sürdürdüğümüz ‘’Online İngilizce ve Almanca Eğitimleri’’ ile yabancı dil öğrenmede sorun yaşayan ve öğrendiği dili akıcı bir seviyede konuşmak isteyen herkese yardımcı olmaya çalışıyoruz.

Yabancı diller en büyük tutkumuz. Bu tutkumuzla istediğiniz dili akıcı konuşana dek durmaksızın yola devem edeceğiz!